Familiecoaching er en række samtaler, der starter en ny udviklingsproces i familien. Samtaler der styrker og forandrer relationen, kommunikationen og åbenheden imellem jer – og derved også hvordan I hver især har det.

Igennem et familiecoaching forløb vil I få indsigt i hinandens tanker, følelser, intentioner og adfærd. Ved at få mere selvindsigt, og motivation til at gøre tingene anderledes i jeres familie, får I et bedre samliv. I vil kunne opleve, hvor befriende det kan være, at lade hinanden være dem I er. Lige som I er. Og acceptere hinandens forskelle, styrker og mindre heldige sider. Og hvordan en ny åbenhed, tryghed og frihed kan forandre stemning og trivsel hjemme hos jer.

Familiecoaching samtaler er til dig som forælder eller jer som forældrepar, der enten er kørt lidt eller meget sur i familielivet, opdragelsen eller hverdagen. Eller er bekymret for din teenager, og ønsker hjælp til at forstå og støtte dit store barn bedre gennem puberteten.

Og så er det til jer, der synes at familiens konflikter er blevet destruktive og fylder mere end de positive stunder. Måske du har dage med en følelse af, at du ikke lever det liv, du ønsker med din familie. Og du synes ikke, at du er den forælder, du i virkeligheden ønsker at være.

Hvem er familiecoaching for?

♥  Familiecoaching er i virkeligheden for alle familier, der ønsker at udvikle sig sammen. Det at få hjælp til personlige og følelsesmæssige ting har altid været et tabu. Men samtidig er vores familieliv det dyrebareste vi har – så at få hjælp til at styrke samvær og kommunikation er uvurderligt.

♥  Det for for jer der ønsker at finde ind til jeres families ressourcer og lære af hinanden.

♥  Det er for jer der ønsker at tage ansvar, der hvor I ikke selv kan finde vejen lige nu…Det er ikke svagt at få hjælp der hvor man selv er i tvivl, frustreret eller usikker.

♥ Det er for jer der ønsker at bryde mønstre, og er villige til at gå vejen.

♥ Vi er kommet meget tættere på hinanden

“Gennem ærlig og varm coaching har vores datter fået masser af redskaber til at tackle de svære sider af livet, så hun nu tackler problemerne fremfor at lade dem tackle hende! Hun har opnået en utrolig selvindsigt, og gennem kurserne hos Hverdagens Helte har hun lært, at hun ikke er ene om at have problemer, men at mange andre unge går rundt med samme eller endnu større problemer end hende selv – hun føler sig ikke længere anderledes, og har opnået en høj grad af integritet og har fået klarhed over, hvilke værdier der er vigtige for hende.Som forældre har vi følt os trygt guidet til en større forståelse for hvordan og hvorfor vores datter reagerer som hun gør – en fantastisk hjælp som gør, at vi er kommet meget tættere på hinanden og vores samtaler om livets up and downs er blevet meget ligeværdige – vi lærer fantastisk meget af vores datter.En fantastisk udvikling fra at være en usikker, følsom lille ælling med masser af masker er hun godt på vej til at udvikle sig til en svane med langt større selvværd og selvtillid og som formår at sætte grænser”

~ Lisbeth og John, forældre til datter på 15 år

♥ En meget bedre hverdag i familien 

“Vi har fået en meget bedre hverdag i vores familie. Vi har haft god glæde af de redskaber vi har fået når vi har været/ er på vej mod gamle vaner. Vi stopper oftere op og tænker os om eller minder hinanden på vores indbyrdes aftaler.(vi er mere opmærksomme på hvordan vi formulerer os og hvordan vi reagerer, derved undgår vi konflikter oftere). Det har været et så fantastisk et forløb vi har været igennem”. 

Helle og Chris, mor og far til 2 børn på 12 år og 8 år

Hvordan foregår familiecoaching?

[one_half]

Familiecoaching er en række samtaler der starter en ny udviklingsproces i familien. Samtaler der forandrer stemningen i mellem jer – og indeni hver af jer. Et forløb for jer kan se forskelligt ud – for hver familie.

Vores coachingforløb varer enten 10 eller 20 uger, hvor hver session varer halvanden time. Eller I kan komme sammen de første sessioner og hver for sig de sidste sessions. Og enkelte af sessionerne kan være til din teenager alene.  Nogen har et 5 sessions forløb. Andre har 10 sessions over 4-5 mnd.

Det aftaler vi efter behov.

[/one_half]

[one_half_last]

Familiecoaching er effektivt, fordi du får fat i din egen indre kraft, mod og vilje til at ændre den måde, du opdrager på og den måde du er på i dine nære relationer. Og du behøver ikke vide hvordan du gør det. Du bliver støttet i processen af din familiecoach.
Det kræver, at du er med på at tage handling på nye måder at være på i dine relationer. Og være villig til at gamle kommunikations vaner (der alligevel ikke giver dig det resultat du ønsker).

♥  Vi laver både familieforløb for teenagefamilier og for familier med tweens børn. Når du får familiecoaching, er dine børn altid med. Herefter skaber vi det bedste forløb for jer som familie, alt efter problematikker og behov.

♥ HVOR?  Et coachingforløb med dig og f.eks. din teenager foregår hos os i Farum på Jernbanevej 2, 2. sal. Vi bor lige 1 minut fra Farum Station med gode parkeringsmuligheder omkring os.

♥ Bor i ikke på Sjælland tilbyder vi telefon-coaching eller Skype coaching. (og ja det kan sagtens give de samme resultater som ved personligt møde).

[/one_half_last]

[round_image][/round_image] Hvad kan familiecoaching give dig som forælder
– og  jer som familie?

Vores børn kan kun blive så glade som vi er. Det vil sige, at du kan være låg på familiens humør. Og derved også være den, der tager ansvar for at løfte låget.

 

♥ Ved at arbejde med dit eget selvværd kan du bedre stå ved dig selv, dine egne grænser og udtrykke dine behov og følelser. Dette smitter i høj grad af på dine børn/teenagere.

♥ Når du som forælder bryder din forældrerolle- og holder op med at spille en rolle som forælder- bliver du autentisk og tillidsvækkende.

♥ Når du udvikler dig selv vokser din livsglæde naturligt. Dine værdier og behov bliver næret, og det smitter selvfølgelig af på hele familien. Vores børn kan kun blive så glade som vi er. Det vil sige, at du kan være låg på familiens humør. Og derved også være den, der tager ansvar for at løfte låget.

♥ Din selvfølelse vokser, når du får mere selvindsigt og tager ansvar i dit liv. Vores indre styrke kommer til udtryk, når vi accepterer alle vores sider.

♥ Du får hjælp til at ændre dine begrænsende tanker om dig selv som forælder. Når du er kærlig ved dig selv, lærer du dine børn det samme…

♥ Du lærer hvad forskellen på selvtillid og få selvværd er – og hvad det giver dit barn at være anerkendende istedet for rosende.

Hvad kan forældrecoaching give dit barn/børn?

”Du er et spejl for dit barn, så når spejlet pudses lærer dit barn ligeså meget som dig”

♥ Du kan lære at se dit barn som han eller hun er – og ikke som du gerne vil have, han eller hun skal være. Når du slipper dit fastlåste ønskebillede, kan dit barn være fri til at være sig og udvikle sig naturligt.

♥ Ved at få troen på dig selv som forælder, får du nemmere ved at tackle udfordringer f.eks. med dit barn. Du lærer dit barn/din teenager, hvordan han eller hun selv kan være i konflikter.

♥ Er du teenageforælder kan du lære at slippe den gamle ’opdrager’ og blive mere ligeværdig med din teenager. Dette gør at både du og din teenager bliver hørt, set og respekteret.

♥ Du bliver mere fri i konfliktfyldte situationer, og lære at rumme dine egne og dit barns frustrationer og følelser. Derved lærer dit barn/din teenager selv at rumme sine følelser og udtrykke dem.

♥ Når dit barn/din teenager frit kan udtrykke sine følelser ved at vise dem, være i dem (i fred) og lære at komme igennem følelserne, lærer dit barn også at tackle livet, når det er svært i teenageårene og senere hen.

♥ Når du arbejder med dit selvværd, bliver du hurtigt en inspirator for dit barn. Jeres relation vil blive styrket og sundere, og dit barns selvværd kan vokse i takt med dit.

[round_image][/round_image]Coaching er ikke terapi.

Og coaching er ikke et pletfjerningsmiddel, der fjerner symptomer eller problemer i jeres familie. Det er heller ikke et forsøg på at give gode råd om at blive lykkelig, eller en snak om, hvad der er bedst for dig.

Hvad er det så?

I et coaching forløb bliver du styrket i at finde dine egne værdier og derved udvikle kontakten til din egen indre stemme. Udfra tesen at hvis vi udelukkende får rådgivning, udvikler vi ikke samtidig kompetencen: at finde svarene i os selv.
Når du får coaching hos os finder du derfor ind til dine egne ressourcer. Vores coaching er baseret på den kognitive og transformerende tilgang. Det vil sige processen får dig til at reflektere over dine handlinger og derved får du et bedre kendskab til dig selv og de vaner, tanker og følelser, der udgør et mønster i dit liv. Du får gennem forløbet sparring på dine tanker, værdier, adfærd, kommunikation mv.

Når du transformerer din opfattelse af dig selv, og dine relationer forandrer din verden sig omkring dig.

Vores familiecoaching er ikke det samme som familieterapi eller for det offentlige behandlingstilbud til mennesker i samme situation. Når familier har været i nedbrydende og mere destruktivt samvær længe (for længe) kan familieterapi være muligheden for at på et dybt plan bryde de negative mønstre. Læs mere om familieterapi her.

Værdier

Vores familiesyn og værdisæt i vores familiecoaching og familieterapi er inspireret af Kempler Institute of Scandinavia, hvor Pia Beck er uddannet samt af samarbejdet med Jesper Juul og hans familielivs principper. Du kan læse mere på www.jesperjuul.com og www.dfti.dk

Priser på familie- og forældrecoaching

Vælg mellem forskellige coachingforløb
Jeres familiecoaching foregår hos os i Farum. Forældrecoaching kan foregå på Skype, uanset hvor du bor i landet.

[redsun_tabs]
[redsun_tab title=”Pris første samtale”]Første samtale. Varighed 90 min. Pris 1250 kr.  [/redsun_tab] [redsun_tab title=”Pris på forløb”]Familiecoaching forløb: 5 sessions á 1,5 time. Forløbet varer cirka 10 uger. Hver sessions varighed 90 min. Pris 5700 kr. (inkl. rabat for forløb)   Forløb på 10 sessions á 1,5 time. Forløbet varer cirka 20 uger. Hver sessions varighed 90 min. Pris 10450 kr. (inkl. rabat for forløb)

[/redsun_tab][redsun_tab title=”Pris forældrecoaching “]1 session á 90 min. For ene forælder. Til dig der ønsker hjælp til at være forælder. Rådgivning/coaching Pris 1250 kr. [/redsun_tab][redsun_tab title=”Familieterapi“]Familieterapi samtaler: Varighed 90 min. Pris 1250 kr. Læs mere om familieterapi her : https://netinspiretest.dk/samtaler/familieterapi/[/redsun_tab]
[/redsun_tabs]

Alle priser er inkl. moms
VED AFLYSNING: Ved afmelding indenfor 24 timer før hver aftalte samtale, refunderes beløbet ikke og der skal betales for den pågældende samtale 

[button window=”new” color=”#765e28″ style=”outline” link=”https://netinspiretest.dk/kontakt/”]SKRIV TIL OS HER >>  [/button]